Pianonsoiton alkeiskurssit

Pianon alkeiskurssi

Alkeiskurssit on tarkoitettu lähinnä ala-asteikäisille lapsille, jotka eivät ennen ole käyneet pianotunneilla. Tutustumme pianoon ja sen äänimaailmaan. Soitamme myös ihan oikeita kappaleita ja opiskelemme hieman nuotteja. Mahdollisuuksien mukaan opettelemme soittamaan muutamia tuttuja lauluja.

Alkeiskursseja saa yksityisopetuksena tai 2-3 oppilaan pienryhmässä. Yksityisopetus on aina tehokkaampaa. Ryhmäopetuksen etuna on edullinen hinta ja se, että yleensä kaverusten tai sisarusten mielestä on hauskaa olla yhdessä pianotunnilla.

Alkeiskurssilaisten kotona ei tarvitse olla pianoa. Kurssiin sisältyy neljä 45 min. kestävää oppituntia. Kurssit on suunnattu erityisesti sellaisille, jotka harkitsevat pianonsoiton tai musiikkiharrastuksen aloittamista, mutta eivät vielä ole varmoja siitä, riittääkö kiinnostus pitempiaikaiseen opiskeluun. Nuotit sisältyvät kurssien hintaan.

Opettajat: Ulla Gartz, Anni-Kaisa Haukka, Katriina Siekkinen, Elina Simes
Opetuspaikat: Opetusta järjestetään kaikissa toimipisteissämme elo-syyskuussa kysynnän mukaan.

Pianonsoiton oppitunti Opettaja ja oppilaat pianon alkeiskurssilla

Pianon ääreen mahtuu parhaimmillaan kolme soittajaa.

Sisältö © Ulla Gartz | Valokuva © Marja-Liisa Polkunen | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Janiika Aaltonen