[Nämä sivut käyttävät tyylilomakkeita, eikä käyttämäsi selain valitettavasti tue niitä täydellisesti. Pahoittelemme, että sivujen ulkoasu ei näytä aivan siltä kuin pitäisi.]

Ullan Pianokoulu

Etusivu |:| Esittely |:| Nuotti- ja soitinvälitys |:| Opettajat |:| Opetuspaikat |:| Hinnasto |:| Linkit

Opetustarjonta

 1. Pianonsoiton yksityistunnit
 2. Pianonsoiton alkeiskurssit
 3. Laulutunnit
 4. Kuoro
 5. Kokeilemme soittimia -kurssit
 6. Yhteissoitto
  * Bändikurssit
  * Kamarimusiikki
 7. Musiikkitaitoa (MuPe) pelaamalla
 8. Improvisointi, vapaa säestys

Kevätlukukauden hinnasto 2019

Kaikki hintamme sisältävät ALV:n 24%. Kuukausimaksuun sisältyy 4 peräkkäistä opetuskertaa, lukukausimaksuun 18. Huom! Kuukausimaksu ei ole sidottu kalenterikuukausiin.

Kuukauden pituiset alkeiskurssit

Järjestämme kursseja sopimuksen mukaan, yleensä syyslukukauden alussa.

 • Pianonsoiton alkeiskurssit
 • Kokeilemme soittimia -kurssit
kurssin kesto opetuksen muoto kurssimaksu
4 x 45 minuuttia pienryhmäopetus 86,00 euroa/hlö
4 x 30 minuuttia yksityisopetus 115,00 euroa

Bänditunnit

oppitunnin kesto kuukausimaksu * lukukausimaksu/18vko
45 minuuttia 65,00/75,00 euroa/hlö ** 284,00/328,00 euroa/hlö **

** Edullisempi hinta niille oppilaille, jotka käyvät lisäksi myös jonkin soittimen tai laulun yksityistunneilla.

Musiikkitaidon pienryhmä

oppitunnin kesto kuukausimaksu * lukukausimaksu/18vko
45 minuuttia 50,00 euroa 220,00 euroa

Yksityistunnit

oppitunnin kesto kuukausimaksu * lukukausimaksu/18vko
20 minuuttia 94,00 euroa 410,00 euroa
30 minuuttia 122,00 euroa 535,00 euroa
45 minuuttia 169,00 euroa 746,00 euroa
60 minuuttia 197,00 euroa 870,00 euroa

*Kuukausimaksuun (sis. ALV 24%) sisältyy aina neljä oppituntia; maksu ei ole sidottu kalenterikuukausiin. Poikkeuksena kevätlukukauden viimeinen erä, joka on puolitoistakertainen ja sisältää kuusi oppituntia.

Kuukausimaksu on tasaeriin jaettu lukukausimaksu, jota maksetaan kerran kuukaudessa. Kuukausimaksu mahdollistaa sen, että oppitunnit voi aloittaa tai lopettaa myös kesken lukukauden. Lopettamisesta on ilmoitettava vähintään viikko ennen viimeiseksi aiottua tuntia, jolloin tulevaa kuukausimaksua ei tarvitse suorittaa. Kerralla maksettuna lukukausimaksu tulee kuitenkin hieman edullisemmaksi. Jo maksettuja rahoja emme voi palauttaa.

Lukukausimaksu sisältää:

 • Syksy: 16 oppituntia (joista yksi pienryhmässä) + oppilaskonsertti
 • Kevät: 18 oppituntia (joista yksi pienryhmässä) + oppilaskonsertti

Ullan Pianokoulun lukukausi on siis lähes yhtä pitkä kuin peruskoulun lukukaudet. Tunti on aina samana viikonpäivänä, samaan kellonaikaan. Lukukauden viimeinen oppitunti pidetään pienryhmässä (2-4 oppilasta). Näillä tunneilla harjoitellaan konserttia varten ja kokeillaan yhteissoittoa. Tällöin tunti voi olla myös eri aikaan kuin normaalisti.

Lomapäivät, poissaolot ja tuntien peruminen pysyvästi

Juhlapyhinä ja koulujen loma-aikoina tunteja ei ole. Eri kouluissa lomapäivät voivat joskus vaihdella. Siksi kannattaa epäselvissä tapauksissa varmistaa, onko tuntia vai ei. Jos opettaja joutuu olemaan poissa, järjestämme sijaisen. Mikäli sijaista ei ole saatavilla, oma opettaja korvaa tunnit myöhemmin. Oppilaiden poissaoloista ei järjestetä korvaavia tunteja eikä rahallista hyvitystä. Jos poissaolosta (esim. matkan vuoksi) tiedetään hyvissä ajoin etukäteen, voi kuitenkin yrittää vaihtaa aikaa jonkun toisen oppilaan kanssa. Siksi poissaoloista kannattaa aina ilmoittaa niin aikaisin kuin mahdollista, niin ajanvaihto onnistuu todennäköisemmin. Emme kuitenkaan takaa, että se onnistuu, mutta lupaamme aina yrittää parhaamme.

Jo sovitut tunnit on mahdollista perua, jos asiasta ilmoitetaan vähintään viikkoa ennen ensimmäistä tuntia. Jos jo aloitetut tunnit halutaan lopettaa kesken lukukauden, asiasta on ilmoitettava Ullalle vähintään viikkoa ennen viimeistä tuntia. Lopettaminen kannattaa ajoittaa maksuerän vaihteeseen, koska maksuja ei voi panna osiin.

Joskus sattuu tilanteita, joissa oppilas esim. sairastuu yhtäkkiä, ja on liian myöhäistä järjestää ajanvaihtoja. Tällaisessa tapauksessa suosittelemme, että hankitte oppilaalle "sijaisen", niin rahanne eivät mene hukkaan. Sisarukset, isät, äidit, mummot, vaarit ja kaverit ovat tervetulleita oppitunnille! Varsinkin vanhempien olisi hyödyllistä tietää ainakin soiton perusasiat, jotta he voisivat tarvittaessa auttaa lasta läksyissä. Yhdessä tunnissa aikuinen oppii vaikkapa muodostamaan sointuja sointumerkkien pohjalta tai nuotinluvun perusideat.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Ulla Gartz
p. 040-2166977
(ma-pe 10-16)
(kesä-heinäkuussa toimisto lomailee)
email

Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä!

Sisältö © Ulla Gartz | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Janiika Aaltonen