Laulutunnit

Laulaja ja mikrofoni

Sami Tanskanen tulkitsee kappaletta Laivat.

Tarjoamme laulutunteja kaiken ikäisille, pikkulapsista aikuisiin. Laulamista voi tulla kokeilemaan kuukauden pituiselle alkeiskurssille. Myös laulua aikaisemmin harrastaneet ovat tervetulleita.

Kappaleet voivat vaihdella popista musikaaleihin ja jazzista klassiseen. Oppilas voi halutessaan itse valita ohjelmistonsa. Välillä on mahdollista kokeilla myös mikrofoniin laulamista. Lukukauden päätteeksi pidämme oppilaskonsertin, jossa halukkaat pääsevät kokeilemaan esiintymistä.

Joskus oppilaille voi tarjoutua tilaisuus laulaa myös bändin solistina, sillä mahdollisuuksien mukaan yritämme silloin tällöin yhdistää laulu- ja bänditunteja kaikkien harrastajien iloksi.

Isommille oppilaille (yli 15v) suosittelemme ensisijaisesti yksityistunteja.

Pianoa soittavan kaverin saa ottaa mukaan laulutunnille säestämään.

Esiintyminen on vapaaehtoista - ja mukavaa!

Lasten laulutunnit

Laulaja esiintymässä

Valtteri Bergman ja Ötökkätanssi.

Toisin kuin usein ajatellaan, laulutunnit voi hyvin aloittaa vaikka jo ala-asteikäisenä! Tunneilla opetellaan laulamaan oppilaan toivomia lauluja, vaikkapa lastenlauluja, päivän hittejä, Idols-kappaleita, tai Disney-elokuvien musiikkia. Pyrimme tekemään lauluohjelmistosta monipuolisen ujuttamalla mukaan myös jonkin verran klassista ja kansanmusiikkia. Lapset ja varhaisnuoret oppivat laulutunneilla esiintymistä sekä kappaleitten tulkintaa ja fraseerausta. Lauluharrastus kehittää sekä sävelkorvaa että rytmitajua.

Lapsille on yksityistuntien lisäksi tarjolla myös edullisempaa pari- tai ryhmäopetusta. Esimerkiksi sisarukset tai kaverukset voivat osallistua paritunneille yhdessä.

Opettaja: Anni-Kaisa Haukka
Opetuspaikka: Oinaskadun koulu