Pianokeskus Oy
Pianoa ostamassa? Pianokeskus antaa oppilaillemme 20% alennusta uusista pianoista! Käytetyistä pianoista ja sähköpianoista alennusta vähintään 10%.

Musikatti

Loistava pianonsoiton alkeistason oppimispaketti. CD-ROM ja nuottikirja. Musikattia voi ostaa Ullan Pianokoulusta hintaan 57€. Lataa ilmainen demo Musikatin kotisivuilta!

Vivo piano

Vivo piano on jännittävä, visuaalisesti kiehtova, mielikuvitusta aktivoiva pianokoulu 6-10-vuotiaille vasta-alkajille. CD-ROM ja nuottikirja. Myös Vivoa saa Ullan Pianokoulusta.

Helsingin Yliopiston Musiikkitieteen laitos

Sibelius-Akatemia
- paljon musiikkiaiheisia linkkejä
- kirjastosta löydät helposti etsimäsi nuotit

Sibelius-lukio
Hae opiskelemaan maineikkaaseen musiikkilukioon! Opettajamme auttavat mielellään pääsykokeisiin valmentautumisessa.

Kansallisooppera
Kansallisoopperassa on mielenkiintoista ohjelmaa myös lapsille. Suosittelemme kaikille oppilaille!

Helsingin Kaupunginorkesteri
Radion Sinfoniaorkesteri
Konserteissa käyminen tukee soittoharrastusta ja saattaa antaa uusia virikkeitä. Helsingissä on tarjolla myös lapsille suunnattuja konsertteja. Isommat jaksavat keskittyä myös "aikuisten" konsertteihin.

Fuga
Musiikin kuuntelu on tärkeä osa soittoharrastusta! Käyttäkää vaikkapa automatkat tai luku- ja ruokailutuokiot lapsen soittoharrastuksen edistämiseen. Helsingin Fugassa on loistovalikoima klassisia levyjä ja hyvä palvelu. Fugalla on myös verkkomyyntipalvelu.

Viola - Suomen kansallisdiskografia

Musiikinhistoriaa verkossa