Yhteissoitto

Soittoharrastus on joskus yksinäistä puurtamista. Kuitenkin ehkä eniten iloa soittamisesta saa porukassa. Varsinkin murrosiässä kavereitten kanssa musisoiminen voi tuoda uutta potkua harrastukseen. Viihteellisestä musiikista innostuneille on tarjolla bändikursseja ja klassiseen suuntautuneille kamarimusiikkia.

Yhtyeille ja duoille järjestetään myös esiintymistilaisuuksia.

Bändikurssit

Bändikurssille voi tulla kuka tahansa, yksin tai kaverin kanssa. Myös valmiit bändit voivat tulla kurssille hiomaan taitojaan. Kurssi on tarkoitettu erityisesti 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Tunneilla soitetaan muun muassa kitaraa, pianoa ja kosketinsoittimia, rumpuja ja bassoa. Bänditunneilla voi valintansa mukaan erikoistua johonkin tiettyyn soittimeen tai kokeilla vähän kaikkea. Jonkin soittimen alkeiden hallinta on eduksi, sillä näin bändi pääsee heti soittamaan monipuolista musiikkia. Mutta tervetulleita ovat myös sellaiset, jotka eivät vielä osaa soittaa mitään - kurssilla oppii! Eri ikäisille on omat ryhmät. Soitamme rytmikästä musiikkia mm. pianolla, rummuilla, bassolla ja kitaralla. Myös laulutaitoisia tai -haluisia tarvitaan bändissä!

Bändikurssi

Hard Rock Hallelujah!

Bändikurssilla on 3-5 oppilasta kerrallaan. Aloittelevien bändikurssilaisten kotona ei tarvitse olla harjoitussoittimia. Bändikursseja järjestetään neljän kerran kursseina tai viikoittain koko lukukauden ajan. Yhden bänditunnin pituus on 45 minuuttia. Lyhyet kurssit sopivat myös sellaisille, jotka harkitsevat musiikkiharrastuksen aloittamista, mutta eivät vielä ole varmoja siitä, riittääkö kiinnostus pitempiaikaiseen opiskeluun. Nuotit sisältyvät kurssien hintaan.

Rumpali

Tyttöjen bändikurssit

Bändissä soittamista pidetään usein poikien touhuna, mutta tytöt innostuvat yhdessä soittamisesta siinä missä pojatkin. Jos tytöt kuitenkin arastelevat bändisoittoa poikien kanssa, järjestämme kursseja myös tyttöryhmissä.

Bändiopetus
Ohjaajat:
Opetuspaikat: Nummenkylä

Kamarimusiikki

Järjestämme opetusta myös kamarimusiikissa ja nelikätisten pianokappaleitten soitossa. Opetusta saa neljän kerran kursseina tai säännöllisesti kerran viikossa koko lukukauden ajan. Yhteissoiton tunneille ovat tervetulleita valmiit yhtyeet tai duot - yksinäisille tulijoille taas järjestämme sopivaa soittoseuraa.

Kamarimusiikki
Ohjaajat: Ulla Gartz, Anni-Kaisa Haukka, Katriina Siekkinen, Elina Simes
Opetuspaikat: Kamarimusiikkia opetetaan kaikissa toimipisteissämme.

Kamarimusiikkia, huilu ja piano

Kamarimusiikkitunneilla voidaan soittaa muutakin kuin klassista: piano-huiluduo esittää Harry Potter -elokuvamusiikkia.

Sisältö © Ulla Gartz | Piirrokset © Marko Veijanen | Ylläpito: Ville Haikola | Tekninen toteutus: Janiika Aaltonen